Konuların anlaşılması için yazıların kronolojik sıraya göre okunması önerilir.

14 Aralık 2015 Pazartesi

Bilinçli İfşa ve Sahte Karşıtlık ile Yeni Dünya Düzeni



Sahte karşıtlık, düşmanın tamamen saklanmak yerine yanlış bilgilendirme yöntemini seçmesi sonucu ortaya çıkmıştır. Öyle ki, "gizli" olması gerektiği düşünülen kavramlar, gruplar özellikle son birkaç yıldır fazlasıyla ortadır. Halbuki sayısız gazeteci, politikacı, istihbarat ajanı şu an ulaştığımız bilgilerin %25'inden çok daha azını ifşa ettikleri için susturulmuş, hatta öldürülmüştü.

Neden şimdi izin veriyorlar?

Siyon Protokolleri, Protokol No:12

3. "...bize saldıranlar arasında kendi kurduğumuz kuruluşlar da olacak, ama onlar özellikle önceden değiştirdiğimiz noktalara saldıracaklar."

11. "Gerçek düşmanlarımız sahte karşıtlığı kendilerindenmiş gibi kabul edip bize kartlarını gösterecekler."

14. "Bu saldırılar başka bir amaca daha hizmet edecek: İnsanlar konuşma özgürlüğü olduğuna inanacak ve ajanlarımız, bize karşı çıkanların boş konuşmacılar olduğunu kanıtlayabilecek çünkü onlar bizim emirlerimize karşı çıkmak için sağlam kanıtlar bulamayacaklar."

(Siyon Protokolleri/Protocols of Zion, her ne kadar "sahte" olarak gösterilmeye çalışılsa da, Adolf Hitler, Henry Ford ve yakın zamanda da Polonya Savunma Bakanı gibi gerçeklerin farkında olan insider'lar doğruluğunu onaylamışlardır.

"Experience shows that there are such groups in Jewish circles." (Tecrübe gösteriyor ki Yahudi çevrelerinde böyle gruplar bulunmaktadır) -Antoni Macierewicz, Polonya Savunma Bakanı)

Dünya, yukarıdaki üç protokol maddesinin de canlı örneklerine tanıklık etti.

Örneğin, Jacob Rothschild'in desteklediği ("Lord Rothschild displays surprising consideration for the Occupy movements in Wall Street") Otpor-Canvas örgütleri tarafından ayarlanan Occupy Wall Street (Wall Street'i İşgal Et) eylemlerinde, Arap Baharı'nda, Orange Revolution/Turuncu Devrim'de gerçekten de insanlar sahte "karşıtlığı" kabul etmişlerdir.

I. İnternette Karşıtlık


İnsan ırkına kurulan komploları açığa çıkarıyormuş gibi görünen sitelerden bazıları Above Top Secret ve Godlike Productions'tır. Above Top Secret moderatörlerinin çoğunun CIA'den ve ABD Savunma Bakanlığı'ndan olduğu Anonymous tarafından kanıtlanmıştır.

Godlike Productions ise Rockefeller Vakfı'nın desteklediği Tavistock Enstitüsü (özellikle II. Dünya Savaşı döneminde psikolojik savaş konusunda aktif olan, askeri yeraltı merkezi akıl kontrol deneyleriyle ilişkili, global elitin kontrolündeki psikoloji enstitüsü ve danışman think-tank) ile birlikte çalışmaktadır. ABD Savunma Bakanlığı'nın NSA ve CIA desteğiyle yürüttüğü TENA projesi kapsamında internet dahil birçok alanda yanlış bilgilendirme çalışmaları yürütülmektedir. Godlike Productions moderatörlerinden Jason Lucas'ın da bu proje için çalıştığı saptanmıştır. Bunların yanında, gerçekten de üyeler arasında özellikle ileri teknoloji konularında ve saklanan buluşlar hakkında bilgi sızdıran ABD askerleri de bulunmaktadır. Zaten tüm buluşlar önce askeriyenin elinden geçer.

"Tavistock" kelimesi Godlike Productions forumlarında banlanmıştır. Bu konu hakkında başlık açmayı deneseniz dahi IP adresiniz forumda engellenir.
Başka bir üyenin fark ettiği üzere, eğer post'larınızda "Joos" (Jews/yahudiler kelimesinin hakaret olarak algılanan biçimi) kelimesini kullanırsanız mesajınızı gönderdiğiniz zaman otomatik olarak "Chosen people of G-d" 'a dönüştürülür ("Tanrının seçilmişleri"--God kelimesini Yahudiler Yahweh-YHWH'de olduğu gibi sesli harfleri çıkartarak yazarlar)

Godlike Productions'ın aynı zamanda SRI (Stanford Araştırma Enstitüsü) ile de çalıştığı bilinmektedir. SRI, Remote Viewing dahil olmak üzere birçok astral teknolojiyi istihbarat ve askeri alanlarda geliştirmek üzere (parapsikolojik alanda) çalışmalar da yapmaktadır. CIA'in Stargate Projesi de bu çalışmalar kapsamında ortaya çıkmıştır.

II. "Komplo Teorisi"


Protokol No: 12/14'de belirtildiği üzere, "karşı çıkanların" boş konuşmacılar olarak görülmesi sağlanacaktır. Asırlardır antik insanların dahil savaşıp, ülkerinden kovduğu Yahudilerin kurduğu binlerce örgütten biri olan "Illuminati" kelimesi bile şu an çoğu insanın kafasında "komplo teorisi" kavramıyla eşleşmektedir. CIA'in 1967 yılında "komplo teorisi" kavramını sistemi sorgulayan insanların ciddiye alınmaması için yaratmış olmasının yanında, daha da kötüsü normalde teorilerin gerçek olabileceği olasılığı kabul edilirken komplo teorilerine hiçbir zaman doğruluk payı verilmez.

Özellikle internetteki dezenfermasyon çalışmalarının amacı da budur.

Bilimsel yöntem sıralamasında bildiğiniz üzere, hipotez-teori-kanun sıralaması vardır. Kanıtlanan hipotezler "teori" olmaktan çıkar.

"Birleşik Devletler'deki ticari ve üretim alanlarındaki en büyük adamlardan bazıları bir şeyden korkuyorlar. Biliyorlar ki, fazlasıyla organize olmuş, anlaşılması güç derecede zeki, tetikte, birbirlerine kenetlenmiş ve kendi aralarında bütünleşmiş, kolayca her yere sızabilen bir güç var, ve onları kınayacakları zaman gizlice yapmaları gerektiğinin farkındalar." -Wodrow Wilson, Yeni Özgürlük (1913)

 David Rockefeller'ın "Memoirs" adlı kitabından:

"Bazıları benim ve ailemin ABD'nin ulusal çıkarları aleyhine çalışan gizli bir kabalın üyesi olduğumu iddia ederek, ailemi ve beni, daha entegra bir küresel ekonomik ve politik yapı - tek dünya devleti- oluşturmak için dünyadaki diğerleri ile bir komplo içinde olan küreselciler olarak suçluyorlar. Eğer suçlama buysa, ben suçluyum ve bununla gurur duyuyorum.”

"Beğenseniz de beğenmeseniz de Dünya Devleti'ni kuracağız. Tek sorun Dünya Devleti'nin işgal ile mi yoksa dayanışmayla mı kurulacağıdır." - James P. Warburg, Birleşik Devletler Senato konuşması, 17 Şubat 1950

Eski İngiltere Başbakanı ve Rothschildler'in yakın dostu Benjamin Disraeli'nin Coningsby adlı romanındaki Sidonia adlı karakterin, Nathan Rothschild'i temsil ettiği Yahudi Ansiklopedisi'nde açıklanmıştır.

"Dünya, perde arkasında olmayanların sandığından çok daha farklı insanlar tarafından yönetilmektedir." -Sidonia

"Rütbe ve makamları ne olursa olsun bütün bankacılar ve politikacılar onların kuklalarıdır." -Sovyet Büyükelçisi C. Rakovsky, GPU sorgu kayıtları

Rakovsky Protokolleri'nde Illuminati örgütünden de bahsedilmektedir, "Yazılı olmayan tarihte gizlice ilk komunist enternasyoneli kuran kişi Adam Weishaupt'dur. O, masonik Illuminati örgütünün lideriydi..." (Devamı için New Age (Yeni Çağ), Komunist Sinarşizm ve Satanizm  bakabilirsiniz)

John F. Kennedy dahil birçok eski ABD başkanının, ve Adolf Hitler'in de global komployu deşifre ettiği konuşmaları bulunmaktadır. Kennedy'nin Hitler'i bu komploya karşı verilen savaşta desteklediği bilinmektedir.

Görüldüğü üzere komplo "teorileri"  teori olmaktan çoktan çıkmıştır.

III. Yanlış Yönlendirme, Hedef Şaşırtma


Yahudi Enternasyonel Finans'ın bir diğer hamlesi ise, kendi istedikleri noktalara kendi ajanları vasıtasıyla dikkatleri çekmektir, böylece onlara bir zarar dokunmamış olacak ve insanlar karşı çıkmanın da kabul gördüğü yanılgısına düşecektir.

Örneğin Putin, IŞİD'in petrol ticareti yaptığı ülkeleri, şirketleri açıklarken Nat Rothschild'in Genel Energy şirketi ya da Jacob Rothschild'in yönettiği Genie Energy şirketi hakkında tek kelime etmemiştir. Ancak bunu yapma cesareti gösteren İngiliz politikacı Clarke'a özür diletilmiştir.Clarke, medya yoluyla da küçük düşürülmüştür tıpkı Siyon Protokolleri'nin sahte olmadığını söyleyen Polonyalı politikacı Macierewicz'e yapıldığı gibi.
Putin'in yaptığı konuşmalar 7/24 yayınlanırken, diğerlerinin belgelediği durumlar geçiştirilmiştir.  Kazanan yine Yahudi Finansörler olmuştur, dikkatleri kendilerinden uzaklaştırmayı başarmışlar, ve yine kendi kontrollerinde olan KGB ajanını kendilerine karşıtmış gibi göstermeyi başarmışlardır. Dünya üzerinde "onlara" karşı duran bir devlet yöneticisi yoktur. Türkiye'de AKP ve CHP arasındaki fark Brookings ve CFR düşünce kuruluşları arasındaki fark kadardır. Beş yıldan az bir süre içinde iki taraftan da Bilderberg'e temsilci gitmiştir.

"Eğer Dış İlişkiler Konseyi (CFR) komplo teorisyenlerini sinirlendiriyorsa, Bilderberg toplantıları herşeye gücü yeten uluslararası bankerlerin yozlaşmış hükümet yetkilileriyle, cahil ve herşeyden habersiz dünyaya kurnaz entrikaları empoze etme planlarını yaptığı korkunç vizyonlar uyandırmalıdır." - David Rockefeller, Memoirs    

IV. Bilinçli İfşa ile Güç Gösterisi


Sahte karşıtlığın ilginç örneklerinden birini ABD milletvekili/kongre üyesi  Ron Paul'de görürüz. Hükümet karşıtı söylemler verse de kendisinin de açıkça belirttiği üzere Ayn Rand'ın "Atlas Shrugged"'adlı eserinde yansıttığı elit yönetimini savunur (hatta kitabın son filminde rol almıştır)
Atlas Shrugged kitabı, Philip Rothschild tarafından metresi Ayn Rand'a (Alisa Rosenbaum- yahudi ve komünist The Trust ajanı) yazdırılmış bir kitaptır ve Siyon Protokolleri ile de tam bir uyum içindedir. Kitabın sonunda, global elit üyelerini içeren grup dünyayı kendi egemenlikleri altına alırlar. Son noktaya kadar da hükümet karşıtı bir çizgi izlerler, zaten kitabın görünen ana konusu global elitin, bankerlerin, şirket sahiplerinin otoriteye karşı ayaklanmasıdır. Kitabın gerçek konusu ise, ayaklanma adı altında, neredeyse herşeyi kontrol eden enternasyonel finansörlerin, dünya çapında üretimi vb. durdurarak, hatta enerjiyi, elektriği keserek, dünyada bir kriz çıkartıp çapulcu (looter) diyerek küçümsedikleri insanları kendi yardımlarına mecbur etmektir. Öyle ki, en sonunda, tıpkı Siyon Protokollerinde olduğu gibi insanlar "onlardan" yardım isteyeceklerdir.

Çünkü Yahudi Enternasyonel Finans insanların bildiği en güçlü otoritedir. İşte bu da şu an kendilerini ifşa etmelerinin asıl sebebidir.

"...İnsanlar yaptığımız devrimin şaşkınlığı ve belirsizliği içerisindeyken, dehşete düşmüş bir halde, bizim çok güçlü ve durdurulamaz olduğumuzu görecekler. Öyle ki, onları dikkate bile almadığımızı, ve istersek karşı konulmaz bir güçle onları ezebileceğimizi, ve asla onlarla yönetimi paylaşmayacağımızı anlayacaklar. Sonra korkuyla, herşeye gözlerini yumup, sonlarını beklemeye başlayacaklar."   (Protokol No: 11/3)

V. Satanizm ve Yahudi Dünya Yöneticileri


En sondan bir önceki durum şudur:

"İsrail'in Kralı, Avrupa tarafından ona sunulan tacını giydiği zaman dünyanın yöneticisi olacaktır." (Protokol No:15/23)

James Rothschild III ,  Evrendeki Tüm Yahudiler İçin Manifesto'da şöyle diyor:

"Bizim kurmak istediğimiz birlik Fransız, İngiliz, Alman değil, Yahudi ve evrensel bir birlik olacaktır."

"Dünyanın tüm zenginlikleri ve hazinelerinin İsrail'in çocuklarına ait olacağı gün uzak değildir."

Eğer, Yahudilerin çok değerli ajanlarından biri olan F. Springmeier gibi kişilerin çalışmalarına bakarsanız, rastlayabileceğiniz ilk şeylerden biri, Yahudi isimleriyle dolu bir "Satanik" kanbağı listesidir. 99 doğru 1 yanlışın en açık örneklerinden biri olan bu durum, Prokollerde bahsedilen "önceden değiştirilen ve böylece sağlam temellere dayanmayan, kanıtlanamaz" noktalardan biridir.

Durum şudur:

1- Aralarında kan bağı bulunan Yahudi aileler, hem fiziksel hem meta-fiziksel açıdan aşırı güçlüler

2- Yılın belirli dönemlerinde insan kurban ritüelleri yapıyorlar

3- Boyutlar-arası anlaşmaları var ve kendi kutsal kitaplarında (Kabala, Torah gibi) ökült güç ile dünyayı kontrol edebiliyorlar.

İnsanlar, ritüel veya ökülte dair herhangi bir şey gördüğü anda Satanik demeye programlanmış durumdadır. Öyle ki, bu güçler hakkında araştırma yapmaya bile kalkmazlar, çünkü bu güçlerin kullanımı insanlara yine düşman tarafından gayet bilinçli bir şekilde "yasaklanmıştır."

1) Soyunuz ne kadar saf olursa o kadar güçlü olursunuz. Bu yüzden Yahudiler sadece kendilerinden olanlarla evlenmeye özen gösterir, karışık kanlıları/melez yahudileri düşük görürler. Kohen geni, özel programlanmış bir gen olduğu için geni taşıyan herkes Yahudidir. DNA, bir önceki jenerasyonun/atanın tecrübelerini, düşünce sistemini de taşır. Bu hem Yahudiler hem de İnsanlar için bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Antik zamanlardan beri tüm insan ırklarının Yahudileri ülkelerinden kovmalarının (Asurlular Antik Naziler olarak bilinirler) ve her zaman Yahudilere karşı doğal bir çekimserliğin bulunmasının sebebi de budur.

2) Yahudilerden insan kurbanı istenmiştir. Kurban vermeyle ilgili bir Yahudi website Torah ve Talmud'dan alıntılarla açıklama yapmıştır.

“Blood Ritual: — Blood ritual is fundamental to Judaism."
(Kurban ritüelleri: Yahudilik için esastır)

"Some mistakenly believe human sacrifice is forbidden in the Old Testament.
But in at least one book, LORD God accepts human sacrifice. And in another book, LORD God is appeased by human sacrifice."

("Bazı insanlar Eski Ahit'te insan kurbanının yasak olduğunu düşünerek yanılıyor. En az bir kitapta, Tanrı, insan kurbanlarını kabul etmektedir. Başka bir kitapta, Tanrı, insan kurbanından memnun olmuştur")

Book of Judges kitabında, Jepthah savaşa gitmeden önce evine ilk kim girerse onu kurban etmeye söz veriyor.

34. And Jephthah came to Mizpeh unto his house, and, behold, his daughter came out to meet him with timbrels and with dances: and she was his only child; beside her he had neither son nor daughter.
35. And it came to pass, when he saw her, that he rent his clothes, and said, Alas, my daughter! thou hast brought me very low, and thou art one of them that trouble me: for I have opened my mouth unto the LORD, and I cannot go back.
— Judges 11:34-35 (KJV)

Eve ilk giren kızı oluyor. Jephthah ise sözünden geri dönemeyeceğini söylüyor.

36. And she said unto him, My father, if thou hast opened thy mouth unto the LORD, do to me according to that which hath proceeded out of thy mouth; forasmuch as the LORD hath taken vengeance for thee of thine enemies, even of the children of Ammon.
— Judges 11:36 (KJV)

Kızı da hiç şaşırmadan, babasının onu kurban etmesi gerektiği konusunda babasını cesaretlendiriyor.

Bu Talmud'da geçen sayısız insan kurban ritüellerinden sadece bir örnektir.

İnsanların kafasını karıştıran nokta, Yahudiler bazen Yahweh'ye Molech (Arapçadaki Melek her iki dilde de aslında Kral demektir) ya da Ba'l denmesidir. Baal de yine sahip, lord, Kral vb gibi anlamlara gelir. Bu ikisi de çok eski kelimeler olup bazı Tanrılarımız için de ünvan olarak kullanılmıştır (örneğin Baalzebub, "Lord over All That Flies/Uçan Herşeyin Lord'u anlamındadır. Antik çağlarda günümüzdekinden daha da gelişmiş bir teknoloji bulunmaktaydı), zira Kral, lord kelimelerinin fazlasıyla geniş kullanım alanları bulunmaktadır.

"In other words, the Melech to whom child-sacrifices were offered was Yahweh under another name." (Çocuk kurbanlarının yapıldığı Melech/Molech, başka bir isimle Yahweh'dir)

Yahweh'ye kurban ritüelleri yapan örgütlerden birisi Aleister Crowley'in Golden Dawn örgütüdür. Ritüel, bir çemberin etrafına çok tanınmış Gabriel (cebrail), Michael (mikail) gibi gri ırkından olan dünyadışı varlıkları astral olarak davet ederek ve Yahweh enerji formunu güçlendirecek kelimeleri seslendirerek yapılır. Benzer ritüelleri, dünyadaki ilk sosyalist devleti Sovyetlerden önce kurmuş olan Cizvitler de yapmaktadır. Şu an ki Papa'nın komünist ve Cizvit olduğu bilinmektedir.

Cizvit ritüellerinde genelde bir Haham, Jehova/Yahweh'ye Golden Dawn'ınkine benzer biçimde güç kelimelerinden seslendirir ve insan ya da hayvan kurban eder. Eski Ahit'teki şu bölümde emredildiği gibi: "And thou shalt offer thy burnt offerings, the flesh and the blood, upon the altar of the LORD thy God: and the blood of thy sacrifices shall be poured out upon the altar of the LORD thy God, and thou shalt eat the flesh." Tanrının altarına kanın doldurulup, kurbanların konması, ve etin yenmesi emrediliyor. (Deuteronomy 12:27 bölümü)

Daha sonra 9 inçlik bir halka yapılıp Demon'lar/Tanrılar zorla çağrılıyor. (9, düşmanın numaralarından biridir ve 9 inçlik halka Tanrılar tarafından hakaret olarak algılanır. Pentagramın etrafına halkayı koyan ve sembolü değiştirenler de genelde yahudi olan wiccan ve Neo-Pagan'lardır)

Hristiyan Cizvitler ve Crowley'in Golden Dawn'ının ritüellerinin benzer olmasının sebebi, Crowley'in de yahudi mistiziminden etkilenmiş olması, direk düşman varlıklarla çalışması ve Rothschildler dahil yahudilerle yakın ilişki içinde olmasıdır. Öyle ki, Golden Dawn, Rothschildler'in özel coven'ı olarak geçer. Her üyeyi kendi elleriyle seçtikleri bilinmektedir.

Satanizm ve Yahudilik taban tabana zıttır. Dünyanın en eski dili Sanskritçe'de Satan "Ebedi Gerçek" anlamına gelirken, sonradan ortaya çıkmış bir dil olan İbranice'de düşman anlamına gelir, zira Satan ve Pagan Tanrıları her zaman Yahudilerin düşmanı olmuşlardır.

Centil de Yahudi olmayanlar için kullanılan bir terimdir ve Pagan anlamına gelir, yani Yahudi olmayan herkes onlara göre Pagandır. Çünkü Yahudiler de bilirler Müslümanlığın ve Hristiyanlığın "din" değil kendilerine hizmet eden programlar olduğunu,

Rothschild'in Manifestosundan:

"...Yahudi tek-tanrısının bayrağı en uzak kıyılarda bile dalgalanacaktır."

- James Rothschild III

Ramses II ve onun oğlu Merneptah dahil olmak üzere Yahudilerle savaşan Firavunlara bu emri Ptah/Satan vermiştir



"When the bowmen went forth, says the inscription, 'Amun was with them as a shield.' " (Amun, kalkan olarak onlarlaydı) Amun/Amon Babil'de Marduk olarak geçmektedir ve Satan'ın 7 oğlundan biridir.

İlk yazıda da alıntılandığı gibi:



"İsrail hakettiğini alacak" ve "Onlar (Yahudiler) Benim halkım değil" sözleri Satan'a aittir.

Tanrılar da bu savaşa her zaman destek vermişlerdir, hala da vermektedirler. Bu yüzden düşman bizi Tanrılarımız'dan, Satan'dan ayırmıştır. Lilith'in HPs Maxine'e söylediğine göre, düşmanın bizi Tanrılarımızdan ayırmasının sebebi Satan ve As Pagan Tanrılarının düşmana gerçekten büyük tehdit oluşturmalarıdır. ("Lilith also informed me regarding these attacks against Gentile humanity, which the extent the enemy has gone to try to disconnect us Gentiles from our Pagan Gods only reveals that our Gods [Satan] are a very serious and deadly threat to this Jewish monster. The human-hating Jewish monster really fears our Original Pagan Gods." )

Tanrılar SS'lere Tora, İncil ters çevirme gibi çalışmalar konusunda direk destek vermektedirler. Yukarıda bahsedilen insan kurban ritüellerinin enerjilerinin geçersiz kılınması için düzenlenen bir çalışma da mevcuttur. Satan, aynı zamanda Yahudi ilahının/Yahweh'nin/Allah'ın varolabilmesi için sürekli enerjiyle beslenmesi gerektiğini söylemiştir.

Ayrıca Torah ters çevirme çalışmalarında direk bu enerji formuna saldırmanın düşmana büyük zararlar verdiğini açıklamıştır.

Açıkça ortada olan birşey varsa o da, Rothschildler'in ve türevlerinin Satan ve Satanizm'in düşmanı olmalarıdır.

Nazilerin ve Adolf Hitler'in de Yahudi düşmanlığının orijini Satanizm/Paganizmdir. Hitler'in asıl amacı dinlerden ve Yahudilerden temizlenmiş, Altın Çağ'lardakine benzer bir dünya yaratmaktı. Irkın önemini savunmasının sebeplerinden birisi, soy ne kadar temiz olursa o kadar güçlü ve sağlıklı olunmasıdır, aynı zamanda ataların deneyimlerinin dahi jenerasyonlarca aktarılması, taşınması da bir başka sebeptir. Bununla birlikte tüm insanların Tanrılara dair çok güçlü ırksal hafızaları vardır.
Hitler'in yakın çevresinden ve Nasyonal Sosyalizmin spiritüel kurucusu olarak bilinen D. Eckart şöyle demiştir:

"Follow Hitler! He will dance, but it is I who have called the tune. I have initiated him into the 'Secret Doctrine', opened his centers in vision and given him the means to communicate with the Powers. Do not mourn for me: I shall have influenced history more than any other German."

Hitler'i Gizli Doktirin'e insiye ettiğini, onun "vizyon noktalarını" (astral görme çakralarını) açtığını, ve ona "Güçlerle" iletişim imkanını verdiğini söylemiştir.

Ayrıca "Stifling Air" ritüelinde SS'in seçilmiş üyelerinin Satanik Güçlere (Tanrılara) sadakat yemini ettikleri bilinmektedir. (Nazis Were Totally Anti-Christian )

Nasyonal Sosyalist ordu, Rothschildler'e büyük zararlar vermiştir. "Hostility to the Rothschilds’ had been a feature of Nazi propaganda from the movement’s infancy" - N. Ferguson, The House of Rothschild

(Rothschildlere düşmanlık Nazi propagandasının bir parçası olmuştur)

Adolf Hitler, Baron Louis Rothschild'i tutuklamıştır.    














Kontrollü karşıtlık örnekleri içinde günümüzde kendilerine "Neo-Nazi" diyen aşırı muhafazakar hristiyan grubu da sayabiliriz. Zaten Yahudi örgüt ADL tarafından desteklendikleri de açığa çıkmıştır.

VI. Yeni Çağcılar (New Agerlar), Yahudi Dünya Kurtarıcısı ve Komünizm


Bu grup, dünyanın savaşlarla dolu bir yer olmasından insanlığın düşük bilinç seviyesinin sorumlu olduğunu, ve aslında "kötü" kavramının varolmadığını savunur. "Evrensel kardeşlik" prensibine göre "evrimin devamı" için komünizme dayalı, tek dine sahip bir tek dünya devletinin kurulması gerekmektedir.

"..New Ager/Yeni Çağcılardan biri ressam ve ökültist olan N. Roerich'dir. Roerich'in üstadına göre komünizm evrim için bir gerekliliktir, bu yüzden ilk aşamada Rusya'da zafer kazanılması gerekmektedir. 1927'de N. Roerich Lenin'den üstadların habercisi ve evrimin hızlandırıcısı diye bahsetmiştir." (Devamı için New Age (Yeni Çağ), Komunist Sinarşizm ve Satanizm yazısına bakabilirsiniz)

"Ascended masters" (yükselmiş üstadlar) genellikle düşman Nordiklere verilen addır. Öğretileri Paganizmden çalıntıdır. Zaten New Age/Yeni Çağ dedikleri "Kova Çağı" Satan'ın çağıdır. Kova ve Oğlak, Satan'ın astrolojik burçlarıdır. Kova'nın yöneticisi Uranüs de Satan'ın sembolik gezegenlerinden biridir. Kova Çağı'nın gelmesi, yıllarla bağlantılı değildir. Antik altın çağların tekrar döneceği bu dönemin gelme vakti düşmanın yenilmesine bağlıdır. Oturup bekleyince gelmeyecektir.  

"Angels: More frequently called "Ascended Masters, masters of  Wisdom, Ancient masters, spirit guides, inner guides, spirit counsellors, one's Higher Self, the Self, Superbeings, aeons, muses or walkins." Collectively called the 'hierarchy' "

Yeni Çağcı Nordiklerin hiyerarşileri "Spiritual Hierarchy of Earth" adı altında "Great Brotherhood of Light" ve en yaygın kullanımıyla Great White Brotherhood/Büyük Beyaz Kardeşlik olarak bilinir.



Great White Brotherhood, dünya yönetim şemasında da görülen, boyutlararası işbirliği yapılan gruplardan biridir. Orphic Circle örgütünde görüldüğü gibi düşman Nordikler insan kurbanıyla da ilişkilidir.

New Age/Yeni Çağ konusu fazlasıyla önemlidir, zira direk Satan/Enki'nin adını kullanarak bile "sevgi,barış,kardeşlik" vs vs şeklinde saçmalayanları bile vardır, dikkatli olun.

Boyutlar arası bir savaştayız ve bu savaş Satan'ın söylediğine göre düşman ve bizim aramızdaki bir bilinç savaşıdır. New Age, tıpkı diğer dinlerde olduğu gibi, insanları yanlış yönlendirerek güçsüz düşürme üzerine kuruludur.

Yeni Çağcıların kabul ettiği diğer "üstadlar" arasında, "Master Jesus" dedikleri İsa, Buddha, Mary /Meryem (İsa'nın annesi olarak bilinen), ve Archangel Michael (Melek Mikail) bulunmaktadır.

İnsanları, kendi işlerine fazlasıyla yarayan dinlerden de uzaklaştırmamış olurken (zaten tek dünya dini tüm semavi-İbrahimí dinlerinin birleşimi olacaktır), aynı zamanda "bilinç seviyesi gelişmiş kurtarıcı" yoluyla işi rahatlıkla Protokollerde de geçen İsrail Kralı'na bağlayacaklar. Zaten dini kitaplardaki karakterlerin aynı soydan olduğu, ve bu soyun da Yahudi soyu olduğu bilinmektedir, her ne kadar Yahudilik çoğu zaman bir din gibi gösterilse de.

Yeni Çağ'daki tek din de buna işaret etmektedir. Rothschild, Manifesto'da Yahudi tek tanrısının bayrağı heryerde dalgalanacaktır derken "herkes yahudi olacaktır" anlamında dememiştir, kendileri kirlenmiş soyu olan özellikle melez yahudileri bile düşük görmektedirler. Burada demek istediği herkesin Yahudileri üstün ve seçilmiş ırk olarak kabul etmesi ve onların "ilahına" tapmasıdır.

Bu "ilah" da aslında bir düşünce ve enerji formundan başka birşey değildir.

Yeni Çağcı Nordikler, "evrimin devamlılığı için" komünist bir tek dünya devleti ve tek dini savunmaktadır. Bir de "ascended masters" ile dünyanın bilinç seviyesini yükseltme gibi bahanelerle Bluebeam Projesi dahil çoğu planda belirtilen şekliyle ülkeleri birleştirecek bir "mesih" için temel hazırlamaktadırlar.

Yahudi kitabı Talmud'dan:

"Mesih geldiği zaman her Yahudinin 2800 kölesi olacaktır."

Komünizm tamamen kölelik üzerine kurulu bir sistemdir, bunu görmek için 1984 kitabını okumanız ve Çin'deki çalışma koşullarına bakmanız yeterli olur.

Özel mülke izin verilmez, aşırı zenginlik insanlar için kötüdür-bencilliktir, kişilik kavramı tamamen yok edilmeli ve herşey sadece "devlet için" yapılmalıdır, sizin kendi çapınızda bir öneminiz yoktur, ve herkes eşittir,aynıdır, "kardeştir". Buradaki devlet kavramını bir de "ilah" ile değiştirin.

İyi anlaşılması için direk Kuran'dan alıntı: "De ki: "Du'anız (ibadetiniz) olmadıktan sonra Rabbim sizi ne yapsın?" (25.sure (Furkan), 77. ayet, Süleyman Ateş meali)

İslamistler için koymadım onu, çünkü biliyorum ki, "aslında öyle demek istemedi" şeklinde Yeni Çağcı sufistlerin/tasavvufçuların tarzında bir yorum yapacaklar.

Siz enerji göndermedikçe/ibadet etmedikçe (komünizm versiyonu: çalışmadıkça), sizden faydalanılmadığı sürece onlara göre değersizsiniz.
Zira siz ibadet etmezseniz o Yahudi enerji ünitesi var olamaz, siz onlar için çalışmazsanız Big Brother'ın krallığı çöker.
Tıpkı komünizmin ana noktalarında olduğu gibi, Yahudi öğretilerinde Yahudi olmayanlar yani Centiller, mal mülk sahibi olamazlar, insan görünümünde yaratılmış hayvanlardır, yaşamlarının tek amacı Yahudilere hizmet etmektir. Yahudiler, Centillerin tüm mal ve mülklerine el koyabilir, Yahudi olmayanları öldürebilir, Centillerin eşlerine sahip olabilir, her şeyi yapmada özgürdürler. (Detayları merak ediyorsanız internetten Talmud ve Torah bölümlerini bulabilirsiniz) Aynı sistemi, üçü de Yahudi olan ve yine Yahudi bankerler tarafından desteklenen Lenin, Stalin ve Troçki'de de görebilirsiniz. Marx, Heine ve Herzen'in de Rothschildlerden emir aldıkları bilinmektedir

"Bazılarının Marxizm dediğine, ben Yahudilik diyorum." -Haham Stephen Samuel Wise, Siyonist lider

"Bolşevizm birçok noktada Yahudiliğin en ince idealleriyle uyuşmaktadır." -The London Jewish Chronicle, 4 Nisan 1919

Alanında tanınmış bir Yahudi araştırmacı (Dibre David) şöyle demiştir:

"Eğer Centiller onlara karşı ne öğrettiğimizi bilselerdi bizi öldürürlerdi."


Platon'un "Devlet" adlı eserinden:

“En temel prensip şudur ki, erkek veya dişi olsun hiçbir kimse lidersiz olmamalıdır. Ve de hiç kimsenin zihni, bir şeyi kendi inisiyatifi ile yapmasına izin verecek şekilde düşünmeye alıştırılmamalıdır... En küçük konuda bile liderliğin yönetimi altında olmalıdır. Örneğin sabah kalkması, hareket etmesi, yıkanması veya yemek yemesi, sadece eğer bunları yapması emredilmiş ise gerçekleşmelidir. Tek kelimeyle, ruhunu öyle bir şekilde eğitmelidir ki, asla bağımsız olarak davranmayı hayal etmemeli ve bunu yapma yeteneğinden de tamamen yoksun hale gelmelidir.
Askerlerin ağızlarından 'ben' sözcüğünün çıkmaması için tam bir komünizm uygulaması hakim olacaktır. Kadınlar herkese aittir, hiçbir kadın, hiçbir erkekle özel yaşam sürmeyecektir. Yeni doğan çocuklardan sadece fizikleri düzgün ve güçlü olanlar hayatta bırakılacak ve bunlar doğar doğmaz bir komiteye teslim edilecektir."

Dikkatinizi çekmesi gereken başka bir nokta ilk cümlede:

"...hiç kimsenin zihni, bir şeyi kendi inisiyatifi ile yapmasına izin verecek şekilde düşünmeye alıştırılmamalıdır... En küçük konuda bile liderliğin yönetimi altında olmalıdır."

"Kendi düşüncelerini oluşturmaktan ve yansıtmaktan aciz olan insanlar bizimle aynı tonda konuşmaya başlayacaklar, çünkü sadece biz onlara ne yönde düşüneceklerini göstereceğiz." (Growing more and more disaccustomed to reflect and form any opinions of their own, people will begin to talk in the same tone as we because we alone shall be offering them new directions for thought)  Siyon Protokolleri, Protokol No:13/3


Onların gösterdiği yönde gitmeyi reddedin. Savaşın, ezilmeyi kabul etmeyin. Siz, soylu Centiller, köle olmak için yaratılmadınız. Siz, Centil/Pagan Tanrısı Satan'ın bu dünyadaki ilk kölelik sistemine karşı çıkıp bizlere kendi genlerinden vermesiyle oluşturuldunuz.

Tanrılarınızı unutmayın. Onlar sizden tapınma değil, Onları hatırlamanızı, mükemmel zamanlarında birlikte yaşadığımız gezegenimizi düşmandan temizlemenizi bekliyorlar.

Savaş başladı, savaşın, Tanrıları, kendinizi gururlandırın.